Dat de Brompton vouwfiets met vele prijzen is beloond zal je niet verbazen als je er eenmaal kennis mee gemaakt hebt.
Het snelle en compacte vouwsysteem is niet te evenaren.
Het stijve frame, de lange wielbasis en vering staan borg voor snelheid, comfort en wendbaarheid. Een Brompton doet wat dat betreft in niets onder voor een goede sportieve fiets met grote wielen.

Een Brompton kan helemaal naar eigen keuze opgebouwd worden. Er zijn 4 frametypen met een meer of minder sportieve zithouding, en een keuze uit een stalen- of superlichtframe. Je kan de fiets heel kaal zonder spatborden houden of hem completeren met spatborden, bagagedrager en een pompje. Er is keuze in 1, 2, 3 of 6 versnellingen. Voor verlichting kies je voor batterij verlichting, Shimano naafdynamo of SON naafdynamo.
Met keus uit een palet van 15 standaardkleuren zijn tientallen/honderden kleurcombinaties mogelijk nu kan je fiets helemaal gepersonaliseerd worden. Stel met de Brompton Bike Builder  je eigen Brompton samen.
Brompton kleuren2011
Voor langere en zwaardere mensen kunnen een harde schokbreker en telescopische zadelpen gemonteerd worden.
Met de slimme bagageclip aan het frame kan je eenvoudig het Brompton voordragersysteem met een verscheidenheid aan tassen voor op je fiets zetten.

IMG_2441klein

Hier zier u een aantal Bromptons op voorraad met hun prijzen. Vergelijkbare fietsen zullen bij nieuw gemaakt kostbaarder worden.

IMG_2439klein

Deze Brompton S2L is één van de demonstratiefietsen die Liever Ligfietsen standaard heeft staan. Kom eens een proefrit maken.
Deze S2L heeft een sportieve diepe zit, is licht in gewicht en de Kojak banden maken dit samen met de twee versnellingen tot een verrassend snel fietsje.

IMG_2438klein

M3L met batterijverlichting, Brompton hogedruk banden en een bagageclip.

IMG_2301

Van links naar rechts,
H3R met batterijverlichting, eazy wheels, Schwalbe Marathon banden en de telescopische zadelpen. In trukoise /zwart. Verkocht.
H6R met Shimano naafdynamo verlichting, eazy wheels, Schwalbe Marathon banden en telescopische zadelpen. In zwart. Verkocht.
H3L met batterijverlichting,  Brompton hogedruk banden en telescopische zadelpen. In oranje.

IMG_2437klein

H6R met Brompton hogedruk banden en eazy wheels. In rood/zwart. Verkocht.