Alle modellen van Nazca hebben verschillende montageopties, zo kan voor elk persoon een passende Nazca worden samengesteld.

EXPLORER/CRUISER
Het eerste model van Nazca met respectievelijk onderstuur of bovenstuur, wordt geroemd om zijn rijcomfort, het voorspelbare, makkelijke stuurkarakter en de uitstekende prijs/kwaliteit verhouding.
Explorer met Ortlieb
De Ortlieb zijtassen set nu van € 289,95 voor € 217,50

PIONEER
Vanaf de introductie in 2001 tot op heden is dit een van de meest populaire hoge toer-ligfietsen, zowel in Nederland als ver daar buiten. Het rustige rijgedrag, de grote betrouwbaarheid tijdens lange reizen en de uitstekende afwerking hebben deze fiets een ijzersterke reputatie gegeven.
DSC00022

FIERO/FIERO XS
Een energiek fietsje: mooi, snel en met al die eigenschappen die het een echte Nazca maken! Door de twee 20″wielen is de zithoogte relatief laag. De korte uitvoering, de Fiero XS, is zeer geschikt voor mensen met een lichaamslengte vanaf ca. 1,50 m.fiero_onder-312x153

PASEO
Is een uitstekende allround ligfiets, optimaal geschikt voor sportief, comfortabel toeren en reizen. Zeker aanvoelend en een prettig overzicht, door een niet extreme lighouding.paseo_boven-geel-312x153

GAUCHO TOUR
Komt met 24″, 26″ of 28″ wielen. De Gaucho is een geheel nieuw ontwikkelde hoge ligfiets, 10 jaar ervaring  met het bouwen van kwalitatief hoogwaardige ligfietsen is verwerkt in dit frame. De Gaucho is zeer geschikt voor woon/werk verkeer, verre vakanties en uitdagende toertochten. De Gaucho zit qua geometrie en rijeigenschappen dicht in de buurt van de Pioneer, maar is op tal van punten verder doorontwikkeld en verbeterd.Gaucho0019

De 28″ versie is geschikt voor personen van minimaal 1,80 m, de 26″ versie is geschikt voor personen vanaf ca. 1,70 m en de 24″ versie voor personen vanaf ca. 1,65 m.

Het frame is een uniek Nazca concept:  voorframe, achtervork en subframe worden verbonden door  aluminium schetsplaten: top in design en functionaliteit. Deze samengestelde constructie is zeer sterk, stijf, licht, comfortabel, eenvoudig demontabel en optimaal beschermd tegen corrosie. Dit frame concept wordt ook in de Paseo en de Fuego toegepast.

FUEGO
een snelle perfect rijdende lage ligfiets. Een comfortabele racer die je ook praktisch kunt gebruiken, Snelheid was het doel, een hoog rijcomfort, praktische bruikbaarheid en veiligheid absolute voorwaarden! Leverbaar in framemaat M en LNazca FuegoDSC00041

GAUCHO 28 HIGHRACER
De 28 inch highracer uitvoering van de Gaucho is de tegenhanger van de klassieke rechtop racefiets, maar dan sneller en aanzienlijk comfortabeler!
Geschikt voor rijders vanaf ca. 1.75 m.
gaucho_28-highracer-312x153