Een loopfiets is misschien wel het leukste en beste speelgoed dat u uw kind kunt geven. Met de loopfiets van FirstBike leren kinderen snel te balanceren en te manoeuvreren. Tijdens het spelen met de loopfiets ontwikkelen kinderen hun motoriek intensief.

Snel fietsen zonder zijwielen

Met de FirstBike start het leren fietsen spelenderwijs op de leeftijd van 2 jaar oud. Uit onderzoek blijkt dat kinderen na een paar jaar op een FirstBike vaak meteen zonder zijwielen kunnen fietsen!
De FirstBike loopfiets is ideaal voor wandelingen, zelfs kleine kinderen kunnen makkelijk het looptempo van volwassenen bijhouden.
verlagingsset

FirstBike, de “outdoor” loopfiets

De in Duitsland ontworpen loopfietsjes van Firstbike onderscheiden zich door het lage gewicht, duurzaamheid en een speciaal gevormd waterafstotend loopfietszadel dat zonder gereedschap in hoogte verstelbaar is.

Een kunststof loopfiets of een houten loopfiets?

Anders dan bij metalen en houten loopfietsen beschadigen de kunststof loopfietsen van Firstbike nauwelijks bij het vallen en ‘onzorgvuldig’ wegzetten van de fietsen. Er kunnen geen scherpe randen of splinters ontstaan bij beschadiging en natuurlijk heeft ook roest geen kans.

 

specsbike

De FirstBike kost € 99,95
De verlagingset € 12,95