Hase maakt lichtrijdende driewielfietsen voor volwassenen en voor kinderen. De fietsen van Hase zijn ook geweldig voor mensen met een beperking. In de hulpmiddelenkoffer van Hase Zitten verschillende soorten pedalen en crank verkorters waarmee Liever Ligfietsen de fiets voor de berijder geschikt kan maken.

KETTWIESEL
Licht, snel, stabiel en uiterst wendbaar. De aluminium fiets weegt nog geen 18 kilo en is instelbaar voor mensen van 1.30 m. tot 2.00 m.
kw-allround_totale
Prijs Kettwiesel Allround Dormant Red € 2745,- inclusief 21% btw. Gemonteerd met Shimano Tiagra 9 versnellingen, Avid BB7 mechanische schijfremmen met parkeerfunctie, kwaliteits-dynamo verlichting. De Kettwiesel is uit voorraad leverbaar en is nu afgeprijsd
  € 1995,-

 

LEPUS
De verlaagde framebuis maakt op en afstappen van deze comfortabel geveerde fiets nog gemakkelijker. De zithoogte van de  fiets is instelbaar tussen 50 en 70 cm. Eenvoudig invouwen maakt een klein pakket van 69 x 85 x 107 cm. Het gewicht is in de basis uitvoering 25.5 kg.
lepus-comfort_totale
Prijs Lepus Comfort Pearl Grey € 4065,- inclusief 21% btw. Gemonteerd met luchtvering, Shimano Nexus 8 versnellingsnaaf, hydraulische schijfremmen met parkeerfunctie achter, mechanische schijfrem voor, kwaliteits-dynamoverlichting en het Hase bagagerek met bijpassende Ortiebtas met een inhoud van 49 liter.

PINO
De meest praktische tandem waarbij beide berijders zicht naar voren hebben, doordat je dichtbij elkaar zit is het makkelijk communiceren. Met het optionele kindercrankstel kunnen kinderen vanaf 100 cm. ook al voor op de Pino en dankzij de extra vrijloop, kunnen ze even pauzeren terwijl de ‘kapitein’ gewoon doortrapt.pino_allround_totale
Prijs Pino Allround Dormant Red € 4065,- inclusief 21% btw. Gemonteerd met verende voorvork, 3×9 versnellingen met draai-verstellers, hydraulische schijfremmen, kwaliteits-dynamoverlichting, standaard, spatborden en bagagedrager.

TRETS
Een kinderfiets met bijna onuitputtelijke mogelijkheden. Gebruik hem met de babyschaal of de peuterstoel tot je kindje groot genoeg (100cm.) is om zelf te trappen. Zelf een blokje om of voor langere afstanden achter een fiets gekoppeld.trets_trike.totale
Prijs Trets may-green € 2640,- inclusief 21% btw. Gemonteerd met 7 versnellingen, Avid BB7 mechanische schijfremmen, kwaliteits-dynamoverlichting en canvas spakenbeschermer.

Bezoek de site van Hase voor alle informatie.