Hase maakt lichtrijdende driewielfietsen voor volwassenen en voor kinderen. De fietsen van Hase zijn ook geweldig voor mensen met een beperking. In de hulpmiddelenkoffer van Hase Zitten verschillende soorten pedalen en crank verkorters waarmee Liever Ligfietsen de fiets voor de berijder geschikt kan maken.

KETTWIESEL
Licht, snel, stabiel en uiterst wendbaar. De aluminium fiets weegt nog geen 18 kilo en is instelbaar voor mensen van 1.30 m. tot 2.00 m.
kw-allround_totale

 

LEPUS
De verlaagde framebuis maakt op en afstappen van deze comfortabel geveerde fiets nog gemakkelijker. De zithoogte van de  fiets is instelbaar tussen 50 en 70 cm. Eenvoudig invouwen maakt een klein pakket van 69 x 85 x 107 cm. Het gewicht is in de basis uitvoering 25.5 kg.
lepus-comfort_totale

PINO
De meest praktische tandem waarbij beide berijders zicht naar voren hebben, doordat je dichtbij elkaar zit is het makkelijk communiceren. Met het optionele kindercrankstel kunnen kinderen vanaf 100 cm. ook al voor op de Pino en dankzij de extra vrijloop, kunnen ze even pauzeren terwijl de ‘kapitein’ gewoon doortrapt.pino_allround_totale

TRETS
Een kinderfiets met bijna onuitputtelijke mogelijkheden. Gebruik hem met de babyschaal of de peuterstoel tot je kindje groot genoeg (100cm.) is om zelf te trappen. Zelf een blokje om of voor langere afstanden achter een fiets gekoppeld.trets_trike.totale

Bezoek de site van Hase voor alle informatie.